Аарън Уан-Бисака се наслади на нещо като ренесанс на Олд Трафорд

...
Аарън Уан-Бисака се наслади на нещо като ренесанс на Олд Трафорд
Коментари Харесай

Уан-Бисака бе засипан с похвали от английски национал

Аарън Уан-Бисака се наслаждения на нещо като подем на " Олд Трафорд " през 2022-23 година, като съумя да убеди Ерик загар Хаг, че заслужава титулярно място, след като стартира акцията като резерва Диого Далот. Бяха задавани въпроси дали той е най-подходящият Юнайтед по време на четиригодишния престой в Манчестър, което докара до спекулации за трансфер, които се появяват на постоянни шпации във времето.

Представянето му обаче в трагичната победа на полуфинала на ФА Къп над Брайтън, докара до думите на звездата на Лестър Джеймс Мадисън, който сподели:  " Уан-Бисака е неуместно добър в отбрана един против един. Вероятно най-хубавият бек в света. Толкова доста крила остават без хрумвания, когато играят непосредствено против него "

" Видях коментара и не знаех дали е същинско или не. Това са хубави думи от него и съм признателен да виждам такива неща ", отговори Уан-Бисака, когато бе запитан за коментар на думите на Мадисън.

" За мен е хубаво да видя, че хората виждат подобрението през този сезон и работата, която е положена, постоянно е прелестно възприятие. Просто желаех да играя и да изразя себе си на терена и ми беше даден този късмет, възприятието е хубаво. Държах главата си наведена и в неприятни обстановки би трябвало да продължиш. Продължавах да си споделям, че неприятният интервал ще свърши и просто би трябвало да продължа ", добави Уан-Бисака.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР